Stukadoor Hengelo

Heeft u een stukadoor in Hengelo nodig met ervaring en expertise? Wanneer u pas trotse eigenaar bent van een koopwoning is het belangrijk dat uw wanden tot in detail worden afwerkt. Ook wanneer u pas gestart bent het renoveren van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres. Trekt u behang van de wand en komt er helaas een hoop oud stucwerk mee? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in stucwerk, spuitwerk, glas pleisterwerk en spackwerk.

Wilt u dat uw wanden sausklaar worden afgewerkt, dan zorgt de stukadoor in Hengelo voor een extra strakke afwerking. Is een extra gladde muur niet nodig? Wij leveren uw wanden behangklaar voor u op. Wij houden graag rekening met uw wensen en onderscheiden ons als stukadoor in Hengelo door onze exclusieve afwerkingen. Van ambachtelijke sierlijsten tot sierornamenten en ambachtelijk stucwerk, u kunt bij ons terecht. Wij bevinden ons op de zakelijke markt (utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie), maar u kunt ook als particulier bij ons terecht voor een gladde afwerking van uw wanden.

Behang klaar of sausklaar?Stukadoor_Hengelo.png

Wilt u uw wanden behangen nadat een nieuwe stuclaag is aangebracht? Dan zorgen wij ervoor dat u uw wanden perfect kunt behangen. Een stelregel van ons luidt: ‘Hoe dunner en gladder de behangsoort, hoe vlakker onze wanden worden’. Sausklaar wordt ook wel glas pleisterwerk genoemd.

U kunt bij ons terecht voor traditioneel stucwerk met een ambachtelijke afwerking. Of het nu gaat om decorlijsten of om ornamenten, onze stukadoor in Hengelo zorgt voor een perfecte afwerking. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 0543-551001.

Bel: +31 545 431459

Particulieren

Onze stukadoors in Hengelo staan bekend om hun snelle vakwerk en vakkundigheid. Wij zorgen er graag voor dat uw wanden door een ringetje zijn te halen. Een stukadoor kan al nodig zijn wanneer u oud behang van de wanden haalt en er stucwerk mee komt. Ook wanden die nog nooit eerder zijn voorzien van stucwerk voorzien onze stukadoors in Hengelo graag van een gladde afwerking.

Zakelijk

Ons enthousiasme, complete dienstenpakket en jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een betrouwbare partner zijn op het gebied van afbouw. Als specialist dragen wij graag bij aan een optimaal bouwproces. Op het gebied van nieuwbouw- en renovatieprojecten werken wij samen met verschillende partners.