Stukadoor Enschede

Stukadoor in Enschede nodig? Bent u pas in het bezit van uw eerste koopwoning en zijn de wanden toe aan een strakke afwerking? Of bent u gestart met een renovatie en heeft u tijdens het behang afhalen onverhoopt een gedeelte van het oude stucwerk meegetrokken? Wij, van Eijsink Afbouw, zorgen met passie voor een perfecte afwerking van uw wanden en plafonds. Onze specialisaties zijn spuitwerk, stucwerk, glad pleisterwerk en spackwerk.

Ook kunt u bij ons terecht voor het aanbrengen van sierlijsten en sierornamenten. Als stukadoor in Enschede onderscheiden wij ons door onze exclusieve afwerkingen. Naast dat wij ons op de zakelijke markt (utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie) richten, kunt u als particulier bij ons terecht voor een gladde afwerking van uw woning.

Behang klaar

Wij zorgen ervoor dat uw wanden behang klaar of saus klaar worden afgewerkt. Bij het behang klaar maken van uw wanden zorgen wij ervoor dat de afwerking van uw wanden op uw type behang wordt afgestemd. Hoe gladder en dunner de behangsoort, hoe vlakker de wanden worden. Dit is een belangrijke stelregel bij Eijsink Afbouw.

Saus klaar

Wilt u graag dat uw wanden saus klaar worden afgewerkt, dan worden er andere en hogere eisen gesteld aan ons stucwerk. Onze stukadoor in Enschede zorgt voor strakke en gladde wanden. Dit wordt ook wel glad pleisterwerk genoemd. U kunt uw wanden zelf afwerken met de door u gekochte verf, maar u kunt er ook voor kiezen om dit geheel uit handen te geven.

Traditioneel tot ambachtelijk

Stukadoor_Enschede.png

Naast dat u bij ons terecht kunt voor traditioneel stucwerk, zijn wij tevens gespecialiseerd in ambachtelijk stucwerk. Decorlijsten, ornamenten, schuurwerk en pleisterwerk kunnen wij voor u uitvoeren voor een uitzonderlijke afwerking. Handmatige afwerking zoals sierpleisterwerk voert onze stukadoor in Enschede graag voor uit. Sierpleister is verkrijgbaar in drie varianten: korrelpleister, groefpleister en barokpleister.

Meer informatie

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor de afwerking van uw wanden. Heeft u een stukadoor in Enschede nodig en wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op via 0543-551001 of vul ons contactformulier in. Wij streven er naar uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Bel: +31 545 431459

Particulieren

Onze stukadoors werken snel, vakkundig en zorgen voor een afwerking om door een ringetje te halen. Een stukadoor in Enschede kan al nodig zijn wanneer u oud behang van de wanden trekt en oud stucwerk met het behang mee komt. Een of meerdere stukadoors komen op de afgesproken datum en tijd bij u thuis om van start te gaan met het stuken van uw wanden.

Zakelijk

Ons complete dienstenpakket, het enthousiasme van ons team en onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij als stukadoor in Enschede een betrouwbare en veelzijdige partner zijn. Wij dragen bij aan een optimaal bouwproces en werken samen met verschillende partners op het gebied van renovatie en nieuwbouwprojecten.