Stukadoor Eibergen

Heeft u een stukadoor in Eibergen nodig? Eijsink Afbouw is een specialist op het gebied van stucwerk, spuitwerk, glad pleisterwerk en spackwerk. Wanneer u per ongeluk oud stucwerk meetrekt tijdens het afhalen van uw behang, is het noodzakelijk dat er op korte termijn hulp komt. Bent u pas eigenaar geworden van een woning en moet er nodig iets gedaan worden aan de afwerking van de wanden en plafonds? Wij staan voor u klaar.

Naast dat wij ervoor zorgen dat bestaande muren weer voorzien worden van een gladde afwerking, kunt u ons tevens inschakelen voor nieuwbouwprojecten. Wij werken voor particulieren en voor de zakelijke markt (utiliteitsbouw, nieuwbouw en renovatie). U kunt ons inschakelen het opnieuw stuken van één wand, maar ook voor de afwerking van alle wanden in uw woning.

Behangklaar

Onze stukadoor in Eibergen kan uw wanden op verschillende manieren voorzien van een gladde afwerking. Bent u van plan uw muren te behangen? Dan zorgen wij ervoor dat uw wanden de juiste afwerking hebben voor het type behang dat u heeft aangeschaft. Ook houden wij rekening met de gladheid en de dikte van het behang. Hoe dunner het behang, hoe gladder onze stukadoor in Eibergen uw wanden afwerkt. Dat is een belangrijke stijlregel van Eijsink Afbouw.

SausklaarStukadoor_Eibergen.png

Wilt u de wanden (laten) sauzen of spuiten, dan zorgen wij ervoor dat uw wanden een extra gladde afwerking hebben. U kunt u ervoor kiezen om ook het sauswerk of spuitwerk aan ons uit te besteden. Wanneer u wilt dat uw wanden op een ambachtelijke en traditionele wijze worden afgewerkt schakelt u onze stukadoor in Eibergen in. Door jarenlange ervaring en specialisme kunt u voor allerlei afwerkingen bij ons terecht. Renovaties en herstelwerkzaamheden voeren wij dikwijls voor onze klanten uit.

Meer informatie

Ook tijdens nieuwbouwprojecten zijn wij dankzij ons complete dienstenpakket een betrouwbare en veelzijdige partner om in te zetten. Raapwerk tot het aanbrengen van sierlijsten en sierornamenten voor plafonds nemen wij u graag uit handen. Neem gerust eens contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw woning.

Bel: +31 545 431459

Particulieren

Onze stukadoors in Eibergen staan bekend om hun snelle vakwerk en vakkundigheid. Wij zorgen er graag voor dat uw wanden door een ringetje zijn te halen. Een stukadoor kan al nodig zijn wanneer u oud behang van de wanden haalt en er stucwerk mee komt. Ook wanden die nog nooit eerder zijn voorzien van stucwerk voorzien onze stukadoors in Eibergen graag van een gladde afwerking.

Zakelijk

Ons enthousiasme, complete dienstenpakket en jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij een betrouwbare partner zijn op het gebied van afbouw. Als specialist dragen wij graag bij aan een optimaal bouwproces. Op het gebied van nieuwbouw- en renovatieprojecten werken wij samen met verschillende partners.